Wie jij bent inspireert me en samen creëren we

Weddings

Mijn werk

Contact

Mijn verhaal

Home

Creatives

Lovestories1 tot 1,5 uur shooten 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 35)
Linnen album van 15x15 met jullie favoriete beelden 

€265,-

yay, i want this

PREGNANCY

1,5 uur shooten 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 40)
Linnen album van 15x15 met jullie favoriete beelden 

€299,-

bekijk mijn werk

Print me honey.' 


Herinneringen zijn er om gemaakt te worden en om levend te houden. Door middel van fotografie zetten we de tijd even stil. We koesteren het moment want we weten allemaal: de tijd vliegt. 

LOVE

Fotografie is een luxe product, een kleine verrijking in je leven. Het zou dus ook zo zonde zijn als de foto's van een shoot waar je met liefde in geïnvesteerd hebt, verdwijnen ergens op je laptop of als achtergrond op je telefoon. 

Daarom heb ik ervoor gekozen om een mini-album bij elke shoot te leveren. Op papier komen de foto's én de herinnering tot leven. We geven het een plek die ze eer aan doet. En jullie een moment om te blijven koesteren en delen. 

NEWBORN

1,5 tot 2 uur shooten 
Binnen drie weken een online galerij
Alle foto’s (minstens 40)
Linnen album van 15x15 met jullie favoriete beelden

€325,-

Let's capture..

YES , CAN'T WAIT

WHOO LET'S GO!

Bij een zwangerschapsshoot krijg je 20% korting op een newbornshoot.' 

Lieve Lou, 
Elke foto die je niet maakt, is een herinnering die je mist. Vandaar dat we jou al zéér vroeg benaderde, want je stijl van fotografie sprak me aan vanaf minuut één! Je hebt echt werkelijk prachtige beelden gemaakt van ons gezin, maar ook van onze zwangerschap! Bij het zien van de foto's krijgen we nog steeds kippenvel, het maakt veel bij ons los! Én dan dat fotoalbum, zo mooi. Wat een enorm fijn mens ben je, zo blij dat ik je heb mogen leren kennen. Het voelde meteen vertrouwd, waardoor de fotoshoot ook niet ongemakkelijk verliep en je dus ook echt pure beelden krijgt. Zo dankbaar hiervoor, en zo waardevol om te hebben. Bedankt lieve Lou! Ook namens Rick. Je hebt ons erop gezet precies zoals we zijn. Echt iets om te koesteren en een hele mooie herinnering voor later. 

Chantal, Rick & baby Louen

Marlou heeft voor ons een zwangerschapsshoot en daarna een newborn shoot met ons dochtertje gedaan. Toen we het resultaat aan mijn vader lieten zien, zei hij: 'Deze foto's verlenen een soort heiligheid aan de geportretteerden.' En dat is het precies. Marlou's liefdevolle, rustige benadering en haar oprechte interesse in de mensen die ze fotografeert, leveren foto's op waarop ze de mooiste kant van haar geportretteerden naar voren brengt, zonder afbreuk te doen aan hun authenticiteit en persoonlijkheid. Met andere woorden: je herkent jezelf als jezelf, maar vindt jezelf mooi op haar foto's. En het belangrijkste compliment komt misschien nog wel van mijn man, die een hekel heeft aan op de foto gaan, maar na beide shoots zei: 'Met Marlou was het wel echt leuk'.

Mats & Eva

Liefdespost

Post voor Marlou."