Wie jij bent inspireert me en samen creëren we

Weddings

Mijn werk

Contact

Mijn verhaal

Home

Creatives

Lovestories

Pakketten

60 tot 90 minuten fotografie

Op een locatie die voor jullie fijn voelt 

Een brochure met style advies 

Een online galerij met de mogelijkheid om zelf je foto’s te kiezen; 

25 foto’s zonder watermerk, nauwkeurig bewerkt;

De mogelijkheid om foto’s bij te bestellen.  

€225,-

yay, i want this

90 tot 120 minuten fotografie

Op een of twee locatie(s) die voor jullie fijn voelt 

Een brochure met style advies 

Een online galerij met de mogelijkheid om zelf je foto’s te kiezen; 

40 foto’s zonder watermerk, nauwkeurig bewerkt;

De mogelijkheid om foto’s bij te bestellen. 

€275,-

yes, give it to me

bekijk mijn werk

Print me honey.' 


Herinneringen zijn er om gemaakt te worden en om levend te houden. Door middel van fotografie zetten we de tijd even stil. We koesteren het moment want we weten allemaal: de tijd vliegt. 

Linnen album van 15x15 cm
v.a. + €60,- 

01. 

 02.

Bijv. binnen en buiten shooten! 


Fotografie is een luxe product, een kleine verrijking in je leven. Het zou dus ook zo zonde zijn als de foto's van een shoot waar je met liefde in geïnvesteerd hebt, verdwijnen ergens op je laptop of als achtergrond op je telefoon. 


Daarom kun je bij mij ervoor kiezen om een luxe album erbij te bestellen. Op papier komen de foto's én de herinnering tot leven. We geven het een plek die ze eer aan doet. En jullie een moment om te blijven koesteren en delen. 

Lieve Lou, 
Elke foto die je niet maakt, is een herinnering die je mist. Vandaar dat we jou al zéér vroeg benaderde, want je stijl van fotografie sprak me aan vanaf minuut één! Je hebt echt werkelijk prachtige beelden gemaakt van ons gezin, maar ook van onze zwangerschap! Bij het zien van de foto's krijgen we nog steeds kippenvel, het maakt veel bij ons los! Én dan dat fotoalbum, zo mooi. Wat een enorm fijn mens ben je, zo blij dat ik je heb mogen leren kennen. Het voelde meteen vertrouwd, waardoor de fotoshoot ook niet ongemakkelijk verliep en je dus ook echt pure beelden krijgt. Zo dankbaar hiervoor, en zo waardevol om te hebben. Bedankt lieve Lou! Ook namens Rick. Je hebt ons erop gezet precies zoals we zijn. Echt iets om te koesteren en een hele mooie herinnering voor later. 

Chantal, Rick & baby Louen

Marlou heeft voor ons een zwangerschapsshoot en daarna een newborn shoot met ons dochtertje gedaan. Toen we het resultaat aan mijn vader lieten zien, zei hij: 'Deze foto's verlenen een soort heiligheid aan de geportretteerden.' En dat is het precies. Marlou's liefdevolle, rustige benadering en haar oprechte interesse in de mensen die ze fotografeert, leveren foto's op waarop ze de mooiste kant van haar geportretteerden naar voren brengt, zonder afbreuk te doen aan hun authenticiteit en persoonlijkheid. Met andere woorden: je herkent jezelf als jezelf, maar vindt jezelf mooi op haar foto's. En het belangrijkste compliment komt misschien nog wel van mijn man, die een hekel heeft aan op de foto gaan, maar na beide shoots zei: 'Met Marlou was het wel echt leuk'.

Mats & Eva

Post voor Marlou."